Antena 3 CNN Politică EBAMA de România. Victor Ciutacu o susţine pe Elena Băsescu: "Nu mă opun fericirii prezidenţiale" (VIDEO)

EBAMA de România. Victor Ciutacu o susţine pe Elena Băsescu: "Nu mă opun fericirii prezidenţiale" (VIDEO)

EBAMA de România. Victor Ciutacu o susţine pe Elena Băsescu: "Nu mă opun fericirii prezidenţiale" (VIDEO)
Sursa foto: Elena Basescu si Victor Ciutacu
25 Mar 2009   •   13:02

După ce a promis public că va susţine candidatura Elenei Băsescu la Parlamentul European, jurnalistul Victor Ciutacu s-a ţinut de cuvânt.

În emisiunea "Vorbe Grele", pe care o realiozează pe Antena 2, Victor Ciutacu a semnat în direct pe o listă de susţinere a candidaturii Elenei Băsescu.

"Eu îmi ţin promisiunile. (...) Asta ca să nu-şi mai închipuie Cotrocenii că tonomatul se opune fericirii prezidenţiale.", a declarat Ciutacu. Jurnalistul şi-a pus semnătura pentru suţinerea EBA - "Numărul de la maşină al domnişoarei politician."

CIUTACU O SUSŢINE PE EBA


În aceste zile, susţinătorul cel mai fervent al candidaturii Elenei Băsescu s-a dovedit a fi Honorius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană, deputat PDL. El a declarat că o susţine pe Elena Băsescu "pentru că este ambiţioasă şi merită să ajungă în Parlamentul European." Totuşi, Honorius Prigoană a susţinut că nu s-a întâlnit până acum cu Elena Băsescu.

HONORIUS PRIGOANĂ, ADEPT EBA


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu victor ciutacu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close