Antena 3 CNN Politică Dragoste liberală. Crin Antonescu confirmă relaţia sa cu Adina Vălean (VIDEO)

Dragoste liberală. Crin Antonescu confirmă relaţia sa cu Adina Vălean (VIDEO)

Dragoste liberală. Crin Antonescu confirmă relaţia sa cu Adina Vălean (VIDEO)
Sursa foto: Adina Valean Crin Antonescu
30 Mar 2009   •   23:10

Crin Antonescu, noul preşedinte PNL, are o relaţie de ceva vreme cu europarlamentarul liberal Adina Vălean, actualmente locul doi pe lista candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare

?Eu am aflat de această declaraţie a Adinei Vălean din presă, este o declaraţie personală, însă confirm ceea ce spune. Este o decizie pe care ea a luat-o sub presiune şi cred într-un soi de revoltă faţă de un soi de mizerii care se petrec?, a declarat Crin Antonescu în această seară la Antena 2, în emisiunea Vorbe Grele, realizată de Victor Ciutacu.

Totuşi, Crin Antonescu a ţinut să precizeze că nu a favorizat-o pe Adina Vălean în niciun fel.

?Precizez că nu eu am trimis-o acum trei ani pe Adina Vălean în Parlamentul European, nu eu am pus-o vicepreşedinte al Grupului Liberal European, nu eu i-am dat două dintre cele mai grele rapoarte din Parlamentul European?, a subliniat Crin Antonescu

Liderul PNL a făcut astfel primele declaraţii cu privire la o relaţie sentimentală dintre el şi Adina Vălean. Adina Vălean a lucrat în 1997, în Ministerul Tineretului şi Sportului, fiind în acea vreme director pentru relaţia cu DJTS şi ONG de tineret. În acea perioadă ministru de resort era Crin Antonescu. Adina Vălean a intrat ulterior în PNL, în anul 1999, ascensiunea sa fiind una destul de rapidă.

Adina Vălean a divorţat anul trecut, iar Crin Antonescu este văduv, având o fetiţă în vârstă de opt ani.

Luni, după stabilirea listelor PNL pentru europarlamentare, liberalul Adrian Cioroianu a făcut o aluzie directă la relaţia celor doi: ?Dacă taxăm nepotismul altor partide, nu e tocmai corect să punem pe liste soţii, viitoare soţii sau oameni care l-au susţinut pe Crin Antonescu", a declarat fostul ministru de Externe, cu referire directă la numirea Adinei Vălean pe locul doi pe lista candidaţilor liberali.




Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close