Antena 3 CNN Politică Cont pe YouTube pentru Traian Băsescu

Cont pe YouTube pentru Traian Băsescu

Cont pe YouTube pentru Traian Băsescu
Sursa foto: Traian Bãsescu
03 Sep 2009   •   12:51

Apropierea alegerilor prezidenţiale face ca politicienii să resusciteze instrumentul promovării imaginii lor pe internet. Preşedintele Traian Băsescu are mai nou cont pe site-ul YouTube. Apărut în urmă cu 24 de ore, contul are postate deja o serie de înregistrări cu luări de poziţii ale şefului statului pe anumite probleme şi obiective de ordin naţional, dar şi clipuri video cu prezenţa acestuia în mijlocul mulţimii la anumite petreceri şi sărbători populare prin ţară.

Curioşii sunt trecuţi prin viziunea preşedintelui de politică externă exprimată la recenta întrunire a acestuia cu reprezentanţii diplomaţiei româneşti, de la parteneriatele strategice la obiectivele pe termen şi la proiectul Nabucco.

Postările vide depăşesc apoi cadrul solemn al atribuţiilor prezidenţiale pentru a demonstra că preşedintele nu este altceva decât un simplu om, care se bucură de plăcerile vieţii, ca şi potenţialul său electorat. Băsescu este astfel înfăţişat în timpul vizitelor sale la festivalul de la Tulcea şi la Băileşti, în ograda unui gospodar al locului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: video internet promovare
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close