Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin este noul preşedinte al Partidului Conservator (VIDEO)

Daniel Constantin este noul preşedinte al Partidului Conservator (VIDEO)

Daniel Constantin este noul preşedinte al Partidului Conservator (VIDEO)
Sursa foto: daniel constantin
28 Feb 2010   •   16:04

Daniel Constantin a fost ales în funcţia de preşedinte al Partidului Conservator, cu 975 de voturi din cele 1373 valabil exprimate. Contracandidatul său, Petre Mărginean, a obţinut 398 de voturi. În plus, Codruţ Sereş a fost ales secretar general al Partidului Conservator.

Noul preşedinte al PC i-a oferit lui Petre Mărginean unul dintre posturile de vice-preşedinte al partidului şi i-a mulţumit lui Dan Voiculescu pentru încrederea pe care acesta i-a acordat-o.

Din totalul de 1410 buletine de vot, 37 au fost declarate nule. Astfel Daniel Constantin şi-a adjudecat şefia PC cu 71% din totalul voturilor valabil exprimate.

Peste o 1.400 de delegaţi ai Partidului Conservator au ales duminică între Daniel Constantin, fostul şef al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, şi Petru Mărginean, preşedintele conservatorilor din Hunedoara.

Vezi primul discurs al lui Daniel Constantin în calitate de preşedinte PC



La congres au mai participat, în calitate de invitaţi, secretarul general şi preşedintele Grupului politic al conservatorilor şi Reformiştilor Europeni care sunt interesaţi de o viitoare colaborare cu omologii lor din România.

Vezi discursul lui Petru Mărginean de după aflarea rezultatelor




Antena 3

×
Subiecte în articol: PC conservatori Congres
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close