Antena 3 CNN Politică Angajarea nepoatei lui Emil Boc în Guvern, exclusivitate ratată în media

Angajarea nepoatei lui Emil Boc în Guvern, exclusivitate ratată în media

Angajarea nepoatei lui Emil Boc în Guvern, exclusivitate ratată în media
Sursa foto: guvernul romaniei
24 Feb 2009   •   18:08

Cu siguranţă că angajarea nepoatei premierului Emil Boc în Guvern reprezintă o ştire de interes public. Numai că, modul în care această ştire e prezentată publicului poate lua o întorsătură neprevăzută. Astfel, în data de 11 februarie, Jurnalul Naţional anunţa în articolul "Restructurare cu orice preţ" faptul că "La ca­binetul premierului este adusă o nouă angajată, pe nume Mi­haela Boc." Se pare că informaţia a trecut neobservată din moment ce în 24 februarie Cotidianul titrează mare pe prima pagină: "Exclusiv: Boc şi-a angajat nepoata în Guvern". Cu alte cuvinte, o exclusivitate cu o întârziere de 13 zile.
INFORMAŢIA ÎN JURNALUL NAŢIONAL - 11 Februarie

EXCLUSIVITATE COTIDIANUL - 24 Februarie

Cât priveşte angajarea Mihaelei Boc în Guvern, trebuie spus că acest lucru se întâmplă în timp ce sute de oameni sunt concediaţi din Executiv, premierul Emil Boc dând de înţeles că are mai mare încredere în rude decât în personalul de specialitate. Mai mult, ultimele angajări din Guvern au vizat doar oameni proveniţi de la Cluj, semn că fostul primar nu îşi uită foştii colegi şi face orice pentru a îi aduce la Bucureşti.
Nepoata premierului Emil Boc scrie, în declaraţia de avere, că are doar un autoturism marca Peugeot, iar veniturile sale provin din funcţia pe care a deţinut-o la primăria din Cluj-Napoca.
Declaraţia de avere a Mihaelei Boc, nepoata premierului (pdf)
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close