Antena 3 CNN Actualitate Temperaturi extreme. Şapte judeţe, sub avertizare cu cod portocaliu

Temperaturi extreme. Şapte judeţe, sub avertizare cu cod portocaliu

Temperaturi extreme. Şapte judeţe, sub avertizare cu cod portocaliu
Sursa foto: Cod portocaliu
24 Ian 2010   •   14:36

Administraţia Naţională de Meteorolorgie a ridicat nivelul de avertizare de la cod galben, la cod portocaliu, pentru şapte judeţe din centrul şi nord-estul ţării. Astfel, în nopţile de 24/25 si 25/26 ianuarie în judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ si în judeţele Braşov, Harghita si Covasna se vor înregistra temperaturi extreme, cu valori minime ce vor cobori sub - 26 de grade.

Restul ţării, cu excepţia judeţelor de la graniţa vestică, rămân sub atenţionarea de cod galben. În intervalul 24 ianuarie ora 10 - 27 ianuarie ora 08, în estul, sudul şi centrul ţării vremea se va menţine geroasă, mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor, astfel încât temperaturile minime nocturne se vor încadra în general între -25 şi -15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative.

În partea de sud-est a teritoriului, în intervalul 24 ianuarie ora 10 - 25 ianuarie ora 10.00, vântul va mai prezenta unele intensificări, cu viteze de până la 40 - 50 km/h, spulberând izolat zăpada şi determinând local scăderea valorilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cod portocaliu temperaturi extreme
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close