Antena 3 CNN Actualitate Primăvară în februarie. Vezi prognoza pentru luna care tocmai a început

Primăvară în februarie. Vezi prognoza pentru luna care tocmai a început

Primăvară în februarie. Vezi prognoza pentru luna care tocmai a început
Sursa foto: prognoza meteo
02 Feb 2009   •   19:45

Luna februarie ar trebui să fie cea mai friguroasă din iarnă, însă tradiţia aceasta nu se mai ţine. Vom avea chiar şi 17 grade Celsius, în perioada următoare. Vor fi temperaturi potrive pentru luna martie şi în nici un caz pentru februarie când ar trebui să se înregistreze ziua cu aproximativ zece grade mai puţin. Meteorologii spun totuşi că, de la jumătatea lunii, iarna revine în România.
Vremea frumoasă va ţine mai bine de o săptămână. Temperaturile vor depăşi constant cu până la 10 grade Celsius limita normală a acestei luni. Adică vom putea purta din nou haine subţiri, de primăvară, în locul celor groase, de iarnă.
Meteorologii spun că în mod normal ar fi trebuit să avem temperaturi de maximum 6 grade Celsius în timpul zilei. Căldura din următoarea perioadă se datorează unui val de aer cald venit dinspre Marea Mediterană. Însă, temperaturile ridicate nu vor ţine prea mult. După jumătatea lunii februarie, revin ninsorile în mai toată ţară.
Odată cu ninsorile vine şi frigul. Însă nu vom avea parte de prea multă zăpadă pentru că va ninge în reprize scurte şi doar cîteva zile.
Observator

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close