Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vântu, în consemn la frontieră? "Informaţia e clasificată, nu e de interes public"

Sorin Ovidiu Vântu, în consemn la frontieră? "Informaţia e clasificată, nu e de interes public"

Sorin Ovidiu Vântu, în consemn la frontieră? "Informaţia e clasificată, nu e de interes public"
09 Dec 2009   •   17:17

Miercuri, la două zile după alegeri, au început să apară informaţii legate de faptul că Sorin Ovidiu Vântu ar avea interdicţie de a părăsi ţara, fiind dat în consemn la frontieră. Totuşi, până acum nici un oficial nu a confirmat această informaţie. Mai mult, Ministerul Public susţine că "nu ştie nimic", iar Poliţia de Frontieră susţine că "informaţia e clasificată".

?Informaţia legată de consemnul pentru Sorin Ovidiu Vântu este clasificată, deci nu este de interesul publicului, iar o astfel de măsură de interzicere a părăsirii ţării o dă instanţa de judecată?, a declarat pentru Antena3.ro Fabian Bădilă, purtător de cuvânt la Poliţia de Frontieră.

De asemenea, Ramona Bulcu, procuror-şef în cadrul Biroului de Presă de la Ministerul Public, a declarat pentru Antena3.ro că nu ştie nimic despre acest fapt.

Informaţiile despre interdicţia de a părăsi ţara pentru Sorin Ovidiu Vântu vin în contextul anunţului privind arestarea săptămâna trecută, în Indonezia, a lui Nicolae Popa, un apropiat al lui Sorin Ovidiu Vântu, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI. Miercuri, Ministerul Justiţiei a trimis oficial cererea de extrădare a lui Nicolae Popa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vantu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close