Antena 3 CNN Actualitate Senatorul PSD Cătălin Voicu audiat la DNA: "M-au scos din maşină şi mi-au fluturat cătuşele" (VIDEO)

Senatorul PSD Cătălin Voicu audiat la DNA: "M-au scos din maşină şi mi-au fluturat cătuşele" (VIDEO)

Senatorul PSD Cătălin Voicu audiat la DNA: "M-au scos din maşină şi mi-au fluturat cătuşele" (VIDEO)
Sursa foto: Catalin Voicu
11 Dec 2009   •   11:20

UPDATE: Procurorii DNA i-au interzis senatorului să părăsească localitatea pentru o perioadă de 30 de zile. În cursul anului 2009 Cătălin Voicu a pretins şi primit bani de la sume de bani de la oameni de afaceri, pentru soluţionarea favorabilă a unor cauze civile şi penale aflate pe rolul organelor judiciare.

Senatorul PSD Catalin Voicu a fost audiat vineri dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, într-un dosar în care are calitatea de învinuit. El va da o serie de declaraţii în faţa procurorilor Secţiei I, specializaţi în fapte de corupţie. Cătălin Voicu este vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Senatul României. Purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, a declarat pentru Mediafax că procurorii anticorupţie desfăşoară acte procedurale în acest caz.

Senatorul a fost ridicat vineri dimineaţă, la scurt timp după ce a părăsit locuinţa, şi a fost adus la sediul DNA, în baza unui mandat de aducere.

?Am ieşit din casă, am urcat în maşina senatorială şi la circa 20 ? 30 de metri am fost blocat de o maşină cu însemnele poliţiei. Au coborât nişte domni, m-au scos din maşină, unul dintre domni mi-a fluturat nişte cătuşe şi a spus că, dacă mă opun, voi fi încătuşat. Le-am prezentat calitatea de senator, conform Constituţiei, iar dânşii nu ştiau nimic, sau nu erau în temă, cu statutul meu, deşi maşina avea însemne clare parlamentare: număr desenat, ecuson desenat, am fost adus aici (sediul DNA n.r.) şi o să văd despre ce e vorba?, a declarat Cătălin Voicu la Antena 3.

DECLARAŢIA LUI CĂTĂLIN VOICU LA ANTENA 3


Numele lui Cătălin Voicu a fost vehiculat în decembrie 2008 ca potenţial ministru al Administraţie şi Internelor, în Guvernul PSD ? PDL.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Catalin Voicu senator PSD
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close