Antena 3 CNN Actualitate Becali nu poate părăsi Bucureştiul şi Ilfovul, dar nu renunţă la mandatul de europarlamentar (VIDEO)

Becali nu poate părăsi Bucureştiul şi Ilfovul, dar nu renunţă la mandatul de europarlamentar (VIDEO)

Becali nu poate părăsi Bucureştiul şi Ilfovul, dar nu renunţă la mandatul de europarlamentar (VIDEO)
Sursa foto: becali
18 Iun 2009   •   13:23

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis că Gigi Becali nu va mai putea părăsi Bucureştiul şi judeţul Ilfov. Magistraţii au respins cererea lui Gigi Becali, care a obţinut un mandat de eruoparlamentar la alegerile din 7 iunie, de i se ridica interdicţia de ieşire din ţară. Interdicţia a fost impusă de Judecătoria Sectorului 1, în dosarul în care latifundiarul din Pipera este acuzat de lipsire de libertate.

Becali a afirmat că nu va renunţa la mandatul de eurodeputat, chiar dacă decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti de nu a părăsi Bucureştiul şi Ilfovul are caracter definitiv.

"Merg, depun jurământul şi sunt europarlamentar. După aia am imunitate, ce mai îmi fac?", a explicat Becali, după ce a aflat sentinţa magistraţilor.

Omul de afaceri a susţinut că nu are nevoie de decizia magistraţilor pentru a ajunge în Parlamentul European. "Mie mi-a dat Dumnezeu voie să fiu liber. Depinde de ei? Asta e e legea şi ei trebuie să respecte, nu eu", a afirmat Gigi Becali.

Totodată, Becali l-a acuzat pe unul dintre cei trei judecători din completul care a luat decizia spunând că ar trebui dat afară din magistratură. "Nu v-am spus eu de judecătorul Matei? Când l-am văzut pe judecătorul Matei am vrut să şi amân. Ăla trebuie dat afară din justiţie, din magistratură. Ce să-i spui lui Matei? Pentru ce să renunţ eu la mandat? Că vrea judecătorul Matei? Sunt şi alţi judecători în ţara asta. Nici nu trebuie să merg eu să-mi iau mandatul. Mandatul se dă şi fără să fiu eu acolo şi jurmântul te duci tu şi-l depui tu", a mai spus Gigi Becali.



Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close