Antena 3 CNN Actualitate Senatorul PSD Cătălin Voicu, la ieşirea de la DNA: ?Trebuie să îmi apăr demnitatea în linişte? (VIDEO)

Senatorul PSD Cătălin Voicu, la ieşirea de la DNA: ?Trebuie să îmi apăr demnitatea în linişte? (VIDEO)

Senatorul PSD Cătălin Voicu, la ieşirea de la DNA: ?Trebuie să îmi apăr demnitatea în linişte? (VIDEO)
Sursa foto: Catalin Voicu
11 Dec 2009   •   14:54
UPDATE: DNA a informat că senatorul Cătălin Voicu este cercetat pentru două infracţiuni de trafic de influenţă. Potrivit procurorilor DNA el este acuzat că ar fi primit bani de la oameni de afaceri pentru soluţionarea unor cauze civile. Cătălin Voicu are interdicţia de a părăsi Bucureştiul.

Senatorul Cătălin Voicu a fost foarte reţinut în declaraţii, la părăsirea sediului DNA.

El a recunoscut că a fost audiat de procurori într-un dosar, în care are calitate de învinuit, dar nu a precizat de ce natură sunt acuzaţiile care îi sunt aduse.

?Trebuie să îmi apăr demnitatea în linişte?, a spus Cătălin Voicu, adăugând că urmărirea penală are în acest moment un caracter confidenţial.

Întrebat însă de jurnalişti dacă este acuzat de trafic de influenţă, senatorul nu a negat. ?Probabil?, a răspuns el.

CĂTĂLIN VOICU LA IEŞIREA DE LA DNA


Senatorul PSD Catalin Voicu a fost audiat vineri dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, într-un dosar în care are calitatea de învinuit. Cătălin Voicu este vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Senatul României. Potrivit unor surse judiciare, Voicu ar fi acuzat de divulgare de informaţii clasificate şi trafic de influenţă.

Senatorul a fost ridicat vineri dimineaţă, la scurt timp după ce a părăsit locuinţa, şi a fost adus la sediul DNA, în baza unui mandat de aducere.

"Am ieşit din casă, am urcat în maşina senatorială şi la circa 20 - 30 de metri am fost blocat de o maşină cu însemnele poliţiei. Au coborât nişte domni, m-au scos din maşină, unul dintre domni mi-a fluturat nişte cătuşe şi a spus că, dacă mă opun, voi fi încătuşat. Le-am prezentat calitatea de senator, conform Constituţiei, iar dânşii nu ştiau nimic, sau nu erau în temă, cu statutul meu, deşi maşina avea însemne clare parlamentare: număr desenat, ecuson desenat, am fost adus aici (sediul DNA n.r.) şi o să văd despre ce e vorba", a declarat Cătălin Voicu la Antena 3.

CĂTĂLIN VOICU DUPĂ CE A FOST RIDICAT DE DNA


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Catalin Voicu trafic de influenta
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close