Antena 3 CNN High Tech Taxă pentru informaţii. Magnatul media Rupert Murdoch va cere bani pentru accesarea site-urilor sale

Taxă pentru informaţii. Magnatul media Rupert Murdoch va cere bani pentru accesarea site-urilor sale

Taxă pentru informaţii. Magnatul media Rupert Murdoch va cere bani pentru accesarea site-urilor sale
06 Aug 2009   •   20:40

După ce mogulul media Rupert Murdoch a aflat că imperiul pe care-l conduce se confruntă cu pierderi uriaşe, în valoare de 3,4 miliarde de dolari, acesta a anunţat că va introduce taxe pentru accesarea tuturor site-urilor sale. Printre acestea se numără The Times, The Sun şi News of the World. Miliardarul doreşte să implementeze măsura până în vara anului următor, informează The Guardian.

Murdoch a declarat că era informaţiilor gratuite pe internet s-a încheiat. ?Jurnalismul de calitate nu este ieftin?, a spus Rupert Murdoch.

?Era digitală a deschis multe canale de distribuţie noi şi ieftine, dar asta nu înseamnă că şi conţinutul lor trebuie să fie gratuit. Intenţionăm să percepem taxe pentru accesarea tuturor site-urilor noastre?, a explicat Murdoch.

Baronul media a spus toate acestea după ce compania sa News Corporation a raportat, în acestă săptămână, o pierdere de 3,4 miliarde de dolari. ?Sunt convins că şi alte publicaţii vor face la fel dacă măsura noastră va avea succes?, a precizat Rupert Murdoch.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: rupert murdoch the sun
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close