Antena 3 CNN High Tech Noul iPhone 3G S, disponibil în România din 31 iulie (VIDEO)

Noul iPhone 3G S, disponibil în România din 31 iulie (VIDEO)

Noul iPhone 3G S, disponibil în România din 31 iulie (VIDEO)
10 Iul 2009   •   10:53

După ce iPhone 3G S a fost anunţat oficial la începutul lunii iunie, apoi lansat în Statele Unite, iată că a venit şi rândul României. Orange a anunţat că va începe comercializarea celui mai nou handset Apple din 31 iulie. Din nefericire, deocamdată, operatorul de telefonie mobilă nu a oferit niciun fel de informaţii referitoare la preţul pe care-l va avea mobilul în România.

Totuşi, ce se ştie sigur este că există deja peste 1.000 de precomenzi pentru iPhone 3G S, deci se poate spune că succesul telefonului este asigurat şi la noi în ţară. La trei zile de la lansarea de pe 20 iunie, Apple Inc anunţase că a vândut peste un milion de aparate iPhone în cele opt ţări unde fusese lansat, depăşind estimările analiştilor.



Noul iPhone 3G S dispune de o cameră îmbunătăţită, o autonomie mai mare şi mai mult spaţiu de stocare. Handsetul a fost prezentat prima oară la Worldwide Developers Conference din San Francisco. La exterior device-ul este identic cu actualul iPhone 3G. Majoritatea îmbunătăţirilor au fost făcute doar la interior: Apple susţine că aparatul este de trei ori mai rapid.



Acum suportă HSDPA 7.2Mbps şi dispune de o cameră îmbunătăţită, de la 2 la 3 megapixeli, cu autofocus şi macro. În plus poate să şi filmeze cu calitate VGA, la 30 fps. Sunt incluse, de asemenea, funcţii de editare foto şi cea de upload direct pe internet sau prin MMS. A fost adăugată şi o busolă digitală.

Noul telefon utilizează sistemul de operare iPhone 3.0. Autonomia handestului a fost şi ea îmbunătăţită, ajungând acum la nouă ore pentru navigarea pe internet, 10 ore de redare a fişierelor video, 30 de ore de muzică şi cinci ore dacă se vorbeşte prin 3G. Mai mult, este disponibilă acum şi memoria de 32 GB, ca şi versiunea de 16 GB.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close