Antena 3 CNN Timp liber Fun Nuntă mare în Egipt: Fericiţii miri, doi cimpanzei (VIDEO)

Nuntă mare în Egipt: Fericiţii miri, doi cimpanzei (VIDEO)

Nuntă mare în Egipt: Fericiţii miri, doi cimpanzei (VIDEO)
10 Feb 2010   •   23:22

În Egipt a avut loc o nuntă mai puţin obişnuită. Fericiţii miri au fost Bobo şi Loza, doi... cimpanzei. Bineînţeles, recepţia a avut loc la grădina zoologică din Cairo, iar zeci de vizitatori s-au îngrămădit ca să arunce o privire în cuşca matrimonială.

Întocmai ca la o nuntă adevărată, mirii au fost întâmplinaţi cu multă căldură de aşa-zişii invitaţi. Dar în loc să-i încurajeze, vizitatorii au reuşit, mai degrabă, să-i sperie pe cimpanzei.

Mai mult ca sigur, Bobo este cel mai înspăimântat mire din lume. Nici măcar directorul grădinii zoologice nu a reuşit să-l convingă să-şi ia în braţe aleasa, nu barele cuştii.

Tortul de nuntă a fost, desigur pe gustul mirilor: un fel de salată uriaşă din fructele lor preferate. Dar nu acesta, ci obişnuitul popcorn i-a adus împreună pe însurăţei, care au servit prima masă împreună.

A fost, e drept, o căsătorie aranjată. Totuşi, îngrijitorii sunt convinşi că Bobo şi Loza se potrivesc de minune şi vor avea un mariaj fericit. În plus, toată lumea se aşteaptă ca, după luna de miere, grădina zoologică să se pregătească pentru un nou locatar, desigur un pui de cimpanzeu.



Observator

×
Subiecte în articol: nunta
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close