Antena 3 CNN Timp liber Fun Cum să te dai cu bicicleta pe banda de alergat şi să rămâi fără dinţi (VIDEO)

Cum să te dai cu bicicleta pe banda de alergat şi să rămâi fără dinţi (VIDEO)

Cum să te dai cu bicicleta pe banda de alergat şi să rămâi fără dinţi (VIDEO)
Sursa foto: biciclist
05 Mar 2010   •   22:19

Trei tineri plictisiţi la culme să stea degeaba în casă, dar destul de leneşi ca să iasă la aer, s-au gândit la o situaţie de compromis din care ar putea să obţină o distracţie pe cinste. Aşadar, au hotărât să facă puţină mişcare pe bicicletă fără să renunţe la confortul celor patru pereţi.

Cum pista destinată bicicliştilor indoor era cam restrânsă, au apelat imediat la banda pentru jogging a mamei. Călare pe bicicleta urcată pe bandă, tânărul biker se simţea ca şi cum ar fi fost în parc. Exact când pedala mai frumos şi mai lipsit de griji, unul dintre prietenii săi, instalat confortabil lângă pupitrul de comandă al bandei de jogging, a simţit că biciclistul nu obţine maximum din această experienţă.

Aşa că, fără avertizări prealabile, a luat instantaneu decizia să schimbe viteza de rulare la putere maximă. La fel de instantaneu, tânărul proţăpit pe bicicleta în mers s-a trezit rulându-şi dinţii, nu picioarele, pe banda de alergare.

După incident, adolescenţii, în frunte cu protagonistul, au tras un râs zdravăn. Probabil la gândul că data viitoare o vor face fără mâini.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: banda bicicleta tanar biciclist
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close