Antena 3 CNN Externe Trupul lui Michael Jackson ar putea fi conservat prin plastifiere

Trupul lui Michael Jackson ar putea fi conservat prin plastifiere

Trupul lui Michael Jackson ar putea fi conservat prin plastifiere
Sursa foto: Moonwalk
27 Iun 2009   •   19:18

Trupul lui Michael Jackson a fost returnat familiei după încheierea autopsiei, însă deocamdată nimeni nu spune nimic despre funeraliile starului. De fapt, în presa internaţională apar deja informaţii conform cărora trupul lui Michael Jackson ar putea să nu fie îngropat deloc, ci conservat în celebra poziţie ?moonwalk?. Operaţiunea ar putea fi realizată de doctorul german Gunther von Hagens, faimos pentru metoda sa inedită de îmbăsămare a corpurilor în poliuretan, numită plastifiere.

Acesta a declarat că există ?un acord în vigoare pentru plastifierea Regelui muzicii pop?. Conform articolului publicat pe site-ul examiner.com, von Hagens a declarat că a făcut o ?înţelegere cu membrii familiei Jackson în urmă cu mai multe luni, ca trupul lui Michael Jackson să fie plastifiat? şi expus pe arena O2 din Londra, unde ar fi urmat să susţină seria de 50 de concerte.


Totuşi, în cazul în care starul va fi înmormântat după tradiţia islamică, ceremonia ar trebui să aibă loc la cel mult două zile de la deces.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close