Antena 3 CNN Externe Pilotul decedat în timpul zborului Continental 61 a făcut infarct. Pasagerii au aflat abia la sol situaţia (VIDEO)

Pilotul decedat în timpul zborului Continental 61 a făcut infarct. Pasagerii au aflat abia la sol situaţia (VIDEO)

Pilotul decedat în timpul zborului Continental 61 a făcut infarct. Pasagerii au aflat abia la sol situaţia (VIDEO)
Sursa foto: Avion
19 Iun 2009   •   09:14

Pasagerii zborului Continental 61, al cărui pilot a murit în timpul călătoriei, spun că habar nu au avut despre tragedia petrecută în aer. Ei au aflat ce s-a întâmplat abia după ce au ajuns la destinaţie. Oamenii au avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi copiloţi care au preluat imediat comanda aeronavei cu aproape 250 de pasageri la bord şi au aterizat fără probleme.

Imaginile cu avionul Boeing 777, al cărui pilot a decedat în timpul zborului, au făcut înconjurul lumii. Pasagerii care veneau de la Bruxelles, au aflat ce s-a întâmplat abia după ce avionul a aterizat pe un aeroport din New Jersey.

Oamenii spun că profesionalismului personalului de la bordul avionului a fost fără egal.

?Cred că întregul merit este al echipajului, care a rămas atât de calm şi s-a comportat cu foarte mult profesionalism. Nu au fost vizibile semne de îngrijorare, niciun semn că ceva era în neregulă - am aterizat foarte bine deşi vremea era groaznică aici în New Jersey şi cred că aceşti oameni trebuie consideraţi adevăraţi eroi - la urma urmei au făcut o treabă excepţională? a declarat un pasager.

Se pare că pilotul, în vârstă de 61 de ani, a murit din cauza unui infarct.

Potrivit Administraţiei Aeronautice Federale, citată de CBS2, avionul - un Boeing 777, cu 247 de pasageri la bord - a fost adus la sol în jurul orei 12:00, ora Americii, la Newark. Aceasta era, de altfel, destinaţia finală a aeronavei, care a decolat din Bruxelles la ora 9:45 a.m.


La bordul aeronavei se aflau doi co-piloţi şi un echipaj de rezervă.
Cu puţin timp înainte de aterizare, Arlene Salac, reprezentant al Administraţiei Aviatice Federale din cadrul Aeroportului Internaţional John F. Kennedy, declara că la bordul aeronavei se mai aflau doi piloţi, "pregătiţi să piloteze avionul?.

Se pare că pilotul, în vârstă de 61 de ani, ar fi decedat din cauze naturale.




Nu este pentru prima dată când are loc un astfel de incident. În aprilie 2009, un avion a fost adus la sol de către un pasager, după ce pilotul a murit. Incidentul s-a petrecut tot pe continentul american, în Florida.
În ianuarie 2007, pilotul unei aeronave care circula pe ruta Huston-Puerto Rico a murit imediat după decolare. Aeronava a fost adusă la sol în siguranţă pe aeroportul Internaţional McAllen-Miller din Texas.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: avion Boeing pilot decedat
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close