Antena 3 CNN Externe Eleve de 12 ani, molestate sexual în autobuzul şcolii (VIDEO)

Eleve de 12 ani, molestate sexual în autobuzul şcolii (VIDEO)

Eleve de 12 ani, molestate sexual în autobuzul şcolii (VIDEO)
29 Oct 2009   •   11:05

Incident şocant într-un liceu din Spania. Două eleve de 12 ani au fost molestate sexual de un grup de colegi puţin mai mari, chiar în autobuzul care-i aducea de la şcoală. Şoferul susţine că nu şi-a dat seama de nimic. Cei nouă presupuşi agresori au fost eliminaţi temporar din şcoală , dar părinţii fetelor vor ca aceştia să fie daţi afară definitiv.

Incidentul s-au petrecut în urmă cu o săptămână, în autobuzul care îi aducea pe elevi de la o competiţie sportivă. Copiii nu erau însoţiţi de un profesor.

Cele două eleve spun că mai mulţi băieţi le-au imobilizat, în timp ce alţii le-au pipăit. Ele au povestit totul părinţilor, care au sesizat Garda Civilă şi Procuratura. Tatăl uneia dintre fete a mărturisit că atât el, cât şi fiica sa au solicitat tratament psihologic. Mai ales că victimele sunt obligate să dea ochii cu agresorii în fiecare zi, la şcoală.

Autorităţile şcolare confirmă agresiunea, dar "nu în forma relatată de părinţi". Până la clarificarea faptelor, presupuşii vinovaţi au fost eliminaţi temporar. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei vor fi mutaţi în alte instituţii şcolare şi sancţionaţi disciplinar.



Antena 3

×
Subiecte în articol: liceu Spania autobuz eleve
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close