Antena 3 CNN Actualitate Cultură O emisiune TV din Franţa le cere concurenţilor să îşi electrocuteze rivalii (VIDEO)

O emisiune TV din Franţa le cere concurenţilor să îşi electrocuteze rivalii (VIDEO)

O emisiune TV din Franţa le cere concurenţilor să îşi electrocuteze rivalii (VIDEO)
Sursa foto: show tv
17 Mar 2010   •   22:45

Televiziunile nu mai ştiu ce să inventeze pentru a cîştiga audienţă. Un nou concurs tv a provocat un adevărat şoc în Franţa. Participanţii îşi pun adversarii pe scaunul electric şi îi electrocutează dacă nu răspund corect la întrebări.

"Jocul Morţii" înspăimântă Franţa. Concurenţii îşi electrocutează rivalii, cresc voltajul, toruturează, numai să afle răspunsuri. Cei care participă la concurs nu ştiu că cei torturaţi sunt de fapt actori.

82% dintre concurenţi au fost de acord să-şi electrocuteze rivalii, doar de dragul spectacolului. Specialiştii spun că jocul nu este deosebit de ceea ce există pe piaţă.

?Ideea e că eşti într-un joc şi din această cauză poţi face oamenii să facă orice. Într-un joc graniţa dintre realitate şi ficţiune dispare? spun specialiştii.

Emisiunea este considerată o dovadă a faptului că oamenii tind să asculte de o autoritate superioară, chiar dacă ceea ce li se cere este împotriva propriilor principii. Mai multe organizaţii franceze au încercat să interzică difuzarea concursului, dar specialiştii au considerat că emisiunea respectă regulile audiovizualului.



Antena 3

×
Subiecte în articol: emisiune Franta electrocutare
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close