Antena 3 CNN Actualitate Cultură Continuarea romanului "Codul lui Da Vinci", lansată pe 15 septembrie

Continuarea romanului "Codul lui Da Vinci", lansată pe 15 septembrie

Continuarea romanului "Codul lui Da Vinci", lansată pe 15 septembrie
Sursa foto: Codul lui Da Vinci
21 Apr 2009   •   12:37

Continuarea controversatului roman "Codul lui Da Vinci" va fi lansată pe 15 septembrie, în Statele Unite, Marea Britanie şi Canada. Potrivit Reuters, noul volum va ieşi pe piaţă sub titlul "Simbolul Pierdut".

Volumul "Codul lui Da Vinci" a fost lansat în urmă cu şase ani, în 2003. La acea dată, cartea a înregistrat un record de vânzări, peste 70 de milioane de exemplare.

Romanul a fost unul controversat, stârnind reacţii critice din partea Vaticanului şi a instituţiilor ce reprezintă catolicismul. Cărtea are ca subiect o conspiraţie orchestrată chiar de Biserica catolică.

Continuarea romanului va ieşi pe piaţă sub titlul "The Lost Symbol/ Simbolul Pierdut", personajul principal fiind în continuare Robert Langdon, expert în simbolistică de la Universitatea Harvard.

Romanul va fi scos pe piaţă de editura Random House. "Acest roman a fost o călătorie stranie şi în acelaşi timp minunată. Să condensezi cinci ani de cercetare în cele doisprezece ore în care se petrece povestea a fost o adevărată provocare. Viaţa lui Robert Langdon avansează mult mai rapid decât a mea", a declarat Dan Brown, în cadrul unei conferinţe de presă.

Romanul a fost ecranizat în 2006, iar personajul Robert Langdon a fost interpretat de Tom Hanks. Producţia a obţinut încasări de peste 750 de milioane de dolari.

Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close