Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: "Ţine caterinca asta cu democraţia, ca discurs Obamic!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Ţine caterinca asta cu democraţia, ca discurs Obamic!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Ţine caterinca asta cu democraţia, ca discurs Obamic!" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
10 Apr 2009   •   23:57

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea a comentat din nou situaţia creată în Republica Moldova, arătând că deşi oamenii sunt animaţi de anumite idealuri, acest lucru nu este de ajuns. Tocmai faptul că o mare putere ca SUA, care se vrea garantul democraţiei în lume, nu a reacţionat în niciun fel, este o dovadă.

?Ţine caterinca asta cu democraţia, ca discurs Obamic! Păi, hai acu! Cum, tu, SUA, stat democratic, stat cu democraţie asumată, de luptă pentru drepturile omului, nu spui nimic??

?Să mă apuc acuma să cred într-o ideologie înseamnă să fiu naiv. Singura ideologie este banul! Câţi bani valorează ideea pentru care murim? Prea puţiun bani valorează ideea asta, lasă-i să moară atunci!?

?Masele acestea de oameni care au pus botul tocmai realizează că ăia la care tânjesc ei acum nu sunt de fapt cu nimic mai buni, decât ăia care le dau cu parul pe spate. Asta lasă nişte cicatrici...interioare.?





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close