Antena 3 CNN Actualitate Băsescu sau Geoană? Câştigătorul se decide doar la Antena 3. Votează-ţi favoritul şi vezi clasamentul publicului

Băsescu sau Geoană? Câştigătorul se decide doar la Antena 3. Votează-ţi favoritul şi vezi clasamentul publicului

Băsescu sau Geoană? Câştigătorul se decide doar la Antena 3. Votează-ţi favoritul şi vezi clasamentul publicului
03 Dec 2009   •   08:02
Băsescu sau Geoană? Vezi aici clasamentul actualizat


Mai sunt doar câteva zile până la votul decisiv de duminică, atunci când românii vor hotărî cine va fi viitorul preşedinte. Până atunci, cel mai important moment al actualei campanii electorale va avea loc în această seară, de la ora 19:00, în direct la Antena 3. Confruntarea finală dintre candidatul PDL, Traian Băsescu şi candidatul PSD, Mircea Geoană poate înclina balanţa în mod decisiv în bătălia pentru fotoliul de la Cotroceni.

Câştigătorul marii confruntări îl puteţi decide chiar dumneavoastră, iar rezultatul final îl puteţi afla numai de la Antena 3, urmărind pe parcursul zilei jurnalele de ştiri şi transmisia directă ce va începe de la ora 19:00. Pentru că aici, la Antena 3, podiumul final va fi stabilit chiar de public!

Astfel, susţinătorii celor doi candidaţi îşi vor putea vota pe tot parcursul zilei de astăzi favoritul. Pentru aceasta nu e nevoie decât să daţi un SMS pentru a vă putea ajuta candidatul preferat să câştige cea mai importantă bătălie: votul de popularitate. Tariful unui SMS este de 0,59 Euro, valabil în toate reţelele de telefonie mobilă.

Dacă îl susţineţi pe TRAIAN BĂSESCU, daţi un SMS la numărul 1244 cu textul: Basescu.

Dacă îl susţineţi pe MIRCEA GEOANĂ, daţi un SMS la numărul 1244 cu textul Geoana.


Voturile voastre vor fi contabilizate întreaga zi şi veţi putea urmări evoluţia clasamentului pas cu pas, în jurnalele Antena 3. Mai mult, în timpul marii confruntări, începând cu ora 19:00, veţi putea vedea în transmisiunea directă a Atenei 3 evoluţia votului, minut cu minut.

Practic, câştigătorul de duminică se poate decide chiar astăzi. Pentru a vedea cine câştigă această ultimă bătălie înaintea scrutinului din 6 decembrie, urmăriţi în această seară, de la ora 19:00, transmisiunea directă de la Antena 3. Numai aici, veţi putea vedea cine e marele câştigător şi cine pierde. Alege preşedintele, numai la Antena 3.

Confruntarea de astăzi va începe la ora 19:00, la Palatul Parlamentului, şi va fi transmisă în direct de Antena 3. Potrivit tragerii la sorţi de dimineaţă, primul care va vorbi va fi Mircea Geoană, urmat de Traian Băsescu.

Dezbaterea dintre Băsescu şi Geoană va dura între două ore şi jumătate şi trei ore, va începe cu câte un discurs de cinci minute al candidaţilor, urmat de un schimb de replici de trei minute. Se va discuta apoi timp de 15 minute despre relaţia cu Parlamentul şi Guvernul, urmând apoi discuţii pe zece teme de interes, printre care politica externă, protecţia socială şi stabilitatea financiară. Confruntarea va avea la jumătatea ei o pauză de 8 minute. De asemenea, vor mai fi întrebări din partea jurnaliştilor şi ONG-urilor, precum şi un "element surpriză". La final, cei doi candidaţi vor transmite câte un mesaj alegătorilor.

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close