Antena 3 CNN Sport Off Sport Patronul lui Juventus îşi cere scuze după ce a influenţat un meci din NBA: Mă pricep doar la fotbal (VIDEO)

Patronul lui Juventus îşi cere scuze după ce a influenţat un meci din NBA: Mă pricep doar la fotbal (VIDEO)

Patronul lui Juventus îşi cere scuze după ce a influenţat un meci din NBA: Mă pricep doar la fotbal (VIDEO)
11 Mar 2010   •   16:58


Lapo Elkann, unul dintre moştenitorii imperiului Fiat şi patron al clubului de fotbal Juventus Torino, şi-a cerut scuze fanilor grupării Toronto Raptors, după ce a reuşit să încurce o fază de atac a formaţiei din NBA.

Lapo, care este nepotul fostului patron de la Juventus, Gianni Agnelli, şi unul din potenţialii preşedinţi ai clubului, se afla la marginea terenului în timpul partidei cu Los Angeles Lakers, de marţi, disputată pe Staples Center. Pe finalul sfertului patru, Jose Calderon de la oaspeţi a încercat să salveze o minge care ieşea în afara terenului, dar, în timp ce se uita după un coechipier căruia ar fi urmat să îi paseze, a avut surpriza să constate că Lapo "i-a luat faţa".

Cei de la Lakers au primit posesia mingii, la scorul 104-100 în favoarea lor, şi apoi au câştigat meciul cu Toronto Raptors la doar două puncte diferenţă, scr 109-107. "Eu sunt italian şi cum Toronto are doi italieni în echipă (n.r. Andrea Bargnani şi Marco Belinelli) îmi doream ca ei să câştige. Am văzut mingea venind spre mine şi am împins-o. Nu sunt expert în baschet, eu mă pricep doar la fotbal", a declarat Lapo pentru ESPN, suflecându-şi mâneca pentru a lăsa vederii un tatuaj cu logo-ul echipei Juventus.

Vezi rezumatul partidei şi incidentul produs de Lapo


Vezi cum a comentat Jose Calderon incidentul


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Los Angeles Lakers
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close