Antena 3 CNN Show Dan Negru, infectat cu coronavirus?! ”Cum te-ai infectat și cum te simți?” Răspunsul vedetei Antena 1

Dan Negru, infectat cu coronavirus?! ”Cum te-ai infectat și cum te simți?” Răspunsul vedetei Antena 1

Dan Negru a postat în această dimineață un mesaj pe o rețea socială în care povestește că a fost sunat de colegii din presă care l-au întrebat cum s-a infectat cu coronavirus. Aceștia au fost induși în eroare de titlul unei știri apărute în presă. Surprins de întrebare, vedeta Antena 1 a ținut să lămurească problema.

Dan Negru, infectat cu coronavirus?! ”Cum te-ai infectat și cum te simți?” Răspunsul vedetei Antena 1
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    24 Iul 2020   •   09:45

””Tocmai ce m-au sunat doi colegi din presă cerându-mi o declarație.
"Despre ce? ", i-am întrebat.
"Păi, cum te-ai infectat și cum te simți" mi-au răspuns.
Ei au citit doar titlul și apoi m-au sunat. Tiltlul era:
"După ce vedeta emblematică a ProTv a făcut COVID, a venit și rândul vedetei emblematice a Antenei, să facă COVID."
Le-am spus că sunt bine-mersi. ?
Nu eram eu!

P.S- N-am întâlnit-o niciodată in realitate pe doamna Vulpița.
Despre dânsa era titlul”, scrie Dan Negru pe o rețea socială. 

Vulpița și Viorel, infectați cu coronavirus

Veronica și Viorel Stegaru, invitații prezenți în ultimele luni în platoul emisiunii aproape zilnic, au fost confirmați joi pozitiv cu coronavirus, cu puțin timp înainte de intrarea în emisie. Echipa a aplicat imediat procedurile legale prevăzute pentru astfel de situații.

Mirela Vaida a povestit, într-un interviu acordat colegilor de trust, cum s-au desfășurat lucrurile. 

La ora 16:30, după ultima ședință de redacție, eu eram deja îmbrăcată, machiată, urma să mă cablez și să intru pe pasa cu Observatorul. În acel moment, au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am făcut. Veronica s-a întors de la Blăgești (...) și a spus că are ceva probleme cu bila. Acuzând că nu se simte foarte bine...

Noi avem o echipă medicală și o ambulanță care în fiecare zi ne ia temperatura, toată lumea poartă mască, regulile sunt păstrate cu sfințenie. Când ea a acuzat stări de rău, fără să aibă febră, ne-am gândit că cel mai bine să facem acest test. Dacă tot i l-am făcut ei, i l-am făcut și soțului. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă”, a explicat Mirela Vaida.

Mirela Vaida a efectuat testul rapid, acesta fiind negativ

Astăzi am primit confirmarea că sunt pozitivi la acest virus. Decizia a fost *Stop! Toată lumea care a intrat în contact, acasă. Chemăm firmă care să facă dezinfecție. DSP a intrat deja în legătură cu cei doi, i-au întrebat cu cine au intrat în legătură, noi am făcut o listă. Toți vor fi testați. Deși eu n-am intrat în contact direct cu ei, ne vedem doar la emisiune, nu ne îmbrățisăm, nu ne pupăm, ne vedem doar în platou, la o distanți de cel puțin trei metri, am fost și eu acum și am făcut testul rapid. A ieșit negativ. Acum aștept PCR”, a mai spus prezentatoarea Acces Direct, precizând că, dacă testul va fi negativ, va reveni la muncă.

„În afară de Veronica care a spus că are această stare de rău, dar nu alte simptome, soțul ei nu are alte simptome, niciunul dintre noi din redacție nu are simptome”, a încheiat Mirela Vaida.

 

×
Subiecte în articol: Dan Negru coronavirus
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close