Antena 3 CNN Actualitate Una din cele două şalupe care s-au ciocnit la Tulcea circula pe "contrasens"

Una din cele două şalupe care s-au ciocnit la Tulcea circula pe "contrasens"

Una din cele două şalupe care s-au ciocnit la Tulcea circula pe "contrasens"
de M.Z.    |    23 Iun 2012   •   18:04
Una din cele două şalupe care s-au ciocnit, sâmbătă după-amiază, pe canalul ce leagă lacul Razelm de Marea Neagră circula pe "contrasens", în condiţiile în care pe respectivul canal pe o parte se intră şi pe alta se iese, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax.

"Ambele ambarcaţiuni aparţin unor localnici care se ocupă cu turismul în zonă, organizând deplasări cu bărcile pe canale. În fiecare din cele două şalupe erau câte şase persoane, şi anume conducătorii ambarcaţiunilor şi câte cinci turişti, între care şi sportivul", au precizat sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, barca lovită, în care se afla şi sportivul Iustin Porcăraşu, s-a scufundat în urma avariilor suferite, dar va fi ranfluată în următoarele zile fără probleme.

"Conducătorul bărcii lovite era în stare de ebrietate, însă primele date arată că nu el ar fi de vină pentru producerea accidentului", mai afirmă sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, cealaltă barcă al cărei conducător ar fi vinovat de accident, era mai mare şi a suferit avarii minore, şi în această ambarcaţiune aflându-se şase persoane - cinci turişti şi conducătorul acesteia.

Sursele citate au mai spus că sportivul rănit s-ar fi tăiat într-un geam în momentul coliziunii, care s-a spart şi i-a provocat acestuia tăieturi masive la faţă.

Caiacistul Iustin Porcăraşu, în vârstă de 26 de ani, este componentul lotului olimpic lărgit, acesta suferind multiple traumatisme la faţă, însoţite de o hemoragie puternică.

Potrivit unor surse medicale, cealaltă persoană rănită şi internată în spital este o tânără, însă aceasta nu este într-o stare la fel de gravă ca cea a sportivului.

Celelalte trei persoane care se aflau în ambarcaţiunea în care se aflau cinci persoane au suferit răni uşoare, refuzând internarea în unitatea sanitară.

Sportivul şi tânăra rănită se află, în prezent, în Spitalul Judeţean Tulcea, caiacistul urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale.




×
Subiecte în articol: sportiv Tulcea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Culisele discuțiilor de la Guvern pentru data alegerilor
x close