Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat căutat de autorităţile din SUA pentru fraudă cu cărţi de credit a fost prins în judeţul Dolj

Un bărbat căutat de autorităţile din SUA pentru fraudă cu cărţi de credit a fost prins în judeţul Dolj

Un bărbat căutat de autorităţile din SUA pentru fraudă cu cărţi de credit a fost prins în judeţul Dolj
11 Feb 2014   •   14:05

Un bărbat din Craiova, căutat de autorităţile americane pentru fraudă cu cărţi de credit şi furt de identitate, a fost prins de poliţişti în judeţul Dolj, urmând ca procurorii să ceară instanţei punerea în executare a mandatului european de arestare emis pe numele lui de către un tribunal din SUA, informează MEDIAFAX.
   
Bărbatul, în vârstă de 30 de ani,  a fost prins luni, de poliţiştii de investigaţii criminale din IPJ Dolj, acesta fiind urmărit internaţional în baza unui mandat european de arestare emis de Tribunalul Districtual al SUA - Districtul Nevada.

Acesta este suspectat de fraudă cu cărţi de credit şi furt de identitate, fapte pe care le-ar fi comis în perioada 2005-2011.
   
Parchetul Curţii de Apel Craiova a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, iar marţi va cere instanţei punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă a acestuia.
   
Până la definitivarea procedurilor de extrădare către autorităţile din SUA, suspectul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.
   
Poliţiştii au primit date şi informaţii suplimentare despre bărbatul căutat de autorităţile americane prin intermediul Biroului Naţional Interpol.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close