Antena 3 CNN Actualitate Tânărul din Iaşi care şi-a măcelărit familia a încercat să îşi ucidă mama şi cu doi ani în urmă

Tânărul din Iaşi care şi-a măcelărit familia a încercat să îşi ucidă mama şi cu doi ani în urmă

Tânărul din Iaşi care şi-a măcelărit familia a încercat să îşi ucidă mama şi cu doi ani în urmă
06 Oct 2011   •   21:37

Dezvăluiri incredibile apar în cazul adolescentului din Iaşi care şi-a măcelărit familia. Deşi se afla sub tratament psihiatric, băiatul nu-şi putea opri ieşirile violente. A mai încercat să-şi omoare mama în urmă cu doi ani, după cum s-a confesat chiar femeia, pe un forum medical. Preotul la care băiatul s-a spovedit imediat după crime, a vorbit în exclusivitate pentru Observator despre cum l-a convins pe criminal să se predea.

Mama lui Cătălin a încercat să-şi ţină departe fiul de sanatoriu, chiar dacă ieşirile băiatului deveneau din ce în ce mai violente. În urmă cu doi ani, Cătălin şi-a bătut mama, apoi a încercat să se sinucidă.

Pe un forum de Internet, femeia îşi mărturisea calvarul. Fiul ei, de altfel un copil cu rezultate excelente la învăţătură, nu mai răspundea la tratament, iar acest lucru l-a transformat dintr-un geniu, într-un criminal. După ce şi-a ucis mama şi bunica, în urmă cu două seri, băiatul a vrut să se spovedească.

Preotul nu s-a pierdut cu firea şi a căutat să-l liniştească pe tânărul criminal. Deşi Cătălin vroia să se sinucidă, preotul l-a convins să se predea autorităţilor. Băiatul este internat acum într-un ospiciu pentru pacienţi deosebit de periculoşi, un loc în care ar fi ajuns încă de acum doi ani, dacă mama lui ar fi renunţat la speranţa de a-şi salva fiul.

 






×
Subiecte în articol: Iași familie mama tanar crima
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Avertizare meteo imediată Cod Roșu de ploi torențiale. Lista localităților afectate
x close