Antena 3 CNN Actualitate Şi-a condamnat familia la moarte! Un poliţist din Petroşani şi-a incendiat mama şi bunica

Şi-a condamnat familia la moarte! Un poliţist din Petroşani şi-a incendiat mama şi bunica

Şi-a condamnat familia la moarte! Un poliţist din Petroşani şi-a incendiat mama şi bunica
de S.T.    |    10 Sep 2012   •   20:05

Un poliţist din Petroşani şi-a condamnat familia la moarte! Bărbatul şi-a incendiat apartamentul în care locuia împreună cu mama şi cu bunica lui. Toţi trei au fost găsiţi morţi, printre flăcări. 

În spatele imaginii de tânăr de succes, se ascundea un criminal cu sânge rece. Înainte să-şi incendieze casa, Cătălin Buşoniu, în vârstă de 30 de ani, a sigilat uşa şi a mutat mobila în dreptul intrării, ca să fie sigur că nimeni nu scapă.

Ancheta a mai scos la iveală un amănunt şocat: mama poliţistului era moartă deja de o zi. Pierise sugrumată chiar de fiul ei.

Prinsă în capcana morţii, bunica poliţistului a murit în scurt timp. Nu flăcările au ucis-o, ci monoxidul de carbon. N-avea nicio şansă să se salveze: era paralizată de un an şi jumătate, iar mama bărbatului era deja moartă, au descoperit cu groază anchetatorii.

Bărbatul era în divorţ şi asta i-ar fi provocat declicul care l-a transformat în criminal, însă cei care l-au cunoscut ştiu că problemele lui erau mai vechi.

N-a comunicat cu nimeni, până în clipa morţii. Nimeni nu ştie de ce şi-a ucis mama, în urmă cu două zile, şi nici de ce a decis apoi să moară şi el, împreună cu bunica sa, în apartamentul incendiat.



×
Subiecte în articol: incendiu criminal
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close