Delta Dunării
Delta Dunării este a doua ca mărime şi cea mai bine conservată dintre deltele europene, intrând în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991. Este clasificată ca rezervaţie a biosferei la nivel naţional în România şi ca parc naţional în taxonomia internaţională a IUCN.
Întinderile de apă şi uscat din Delta Dunării oferă condiţii de viaţă bune pentru un număr mare de specii de plante şi animale. Vegetaţia Deltei este reprezentată în mare parte de o vegetaţie specifică mlaştinilor, în special stuf, în timp ce pădurile Letea şi Caraorman oferă două specii de stejar rare în ţara noastră.
De asemenea, Delta este "casa" unor colonii de coloniile de pelicani şi cormorani, dar şi a unui număr mare de alte păsări acvatice, care trăiesc sau vin aici pentru a ierna. În acelaşi timp, există un număr mare de specii de peşti cu o mare valoare ecologică şi economică.
Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.