Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Reţinerea judecătorului Mustaţă, amânată şase luni şi valorificată în ziua în care este judecat Voiculescu

Radu Tudor: Reţinerea judecătorului Mustaţă, amânată şase luni şi valorificată în ziua în care este judecat Voiculescu

Radu Tudor: Reţinerea judecătorului Mustaţă, amânată şase luni şi valorificată în ziua în care este judecat Voiculescu
29 Apr 2014   •   22:19

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, în ediţia de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei", reţinerea de către DNA a judecătorului Stan Mustaţă în ziua în care acesta ar fi trebuit să participe la judecarea apelurillor formulate în dosarul Telepatia.

"Domnii aceştia care lucrează la buticul juridic al lui Băsescu, numit DNA, fac înregistrări din octombrie 2013. Şi au înregistrat pe judecător, pe grefier, pe prietenul judecătorului (...) cum complotau şi puneau la cale. De ce nu au făcut flagrant? De ce au preferat timp de şase luni de zile să tot amâne povestea asta, în aşa fel încât să o valorifice în ziua în care este judecat Voiculescu, în plină campanie electorală?", a afirmat Radu Tudor la Antena 3.

Realizatorul "Punctul de Întâlnire" a arătat că întreaga acţiune de astăzi a DNA este "o făcătură ordinară", "o încercare disperată a DNA, neexistând dovezi solide în acest dosar, să pună în aplicare ordinul lui Băsescu: Arestaţi-l pe Voiculescu!".

×
Subiecte în articol: radu tudor DNA Stan Mustata
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Patru pescari au murit după ce au băut dintr-o sticlă de pe fundul oceanului
x close