Antena 3 CNN Actualitate Primăria Arad, executată silit. Instituţia trebuie să plătească 350.000 de lei unui arădean

Primăria Arad, executată silit. Instituţia trebuie să plătească 350.000 de lei unui arădean

Primăria Arad, executată silit. Instituţia trebuie să plătească 350.000 de lei unui arădean
Foto: primariaarad.ro
02 Oct 2013   •   15:05

Primăria Arad a fost executată silit pentru suma de 350.000 de lei. Suma a fost câştigată în instanţă de un arădean care, în 2011, a avut un accident pe un teren de sport care ar aparţine municipalităţii. Bărbatul a fost grav rănit şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, informează Mediafax.

Arădeanul a dat în judecată Primăria, iar la începutul acestui an a obţinut, la Curtea de Apel Timişoara, o sentinţă definitivă şi executorie, prin care urma să primească despăgubiri de 350.000 de lei.

"Decizia pronunţată este definitivă şi executorie, astfel că ar trebui pusă în executare de către municipiul Arad. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, vom recurge la executarea silită şi vom recupera aceste daune morale în sumă de 350.000 de lei, daune materiale de 4240 de lei şi alte cheltuieli de judecată", declara, la vremea respectivă, avocatul victimei, Mihai Paşca.

Cu toate acestea, Primăria Arad nu a plătit suma, responsabilii locali afirmând că acel teren nu aparţine municipalităţii.

Accidentul pentru care Primăria Arad a fost chemată în judecată a avut loc în vara anului 2011, când victima, acum în vârstă de 30 de ani, se juca cu un prieten pe un teren de fotbal situat în cartierul Aurel Vlaicu.

În timpul jocului, poarta metalică de pe teren, care nu era prinsă în pământ, s-a răsturnat peste bărbat, lovindu-l puternic la cap.

Victima a fost în comă o perioadă, având o serie de traumatisme şi fracturi. Bărbatul a suferit câteva intervenţii chirurgicale de reconstrucţie a structurii osoase şi a feţei, dar şi de înlocuire a globului ocular stâng cu o proteză oculară.

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close