Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CJ Argeş a fost detubat şi este conştient

Preşedintele CJ Argeş a fost detubat şi este conştient

Preşedintele CJ Argeş a fost detubat şi este conştient
31 Ian 2011   •   16:25

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost detubat, luni, la ora 15.00 şi este conştient, în urma operaţiei pe cord deschis la care a fost supus duminică, a declarat medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul "Floreasca, potrivit Mediafax.

Social-democratul va fi supus unui examen neurologic complet pentru a se vedea dacă leziunile celebrale s-au accentuat în urma intervenţiei chirurgicale care a presupus oprirea inimii aproximativ o oră, a adăugat medicul.

Acesta a precizat că operaţia făcută a fost una de revascularizare miocardică completă pe cord deschis, în care s-au făcut grefe de artere şi de vene din spatele sternului şi de la picioare.

Întrebat în legătură cu posibilitatea transferului pacientului în Spitalul Penitenciar Jilava, Brădişteanu a spus că aceasta impune o expertiză medico - legală de care însă nu se ocupă spitalul.

Intervenţia chirurgicală a început duminică, în jurul orei 18.00.  Medicii spun că acesta a suferit un atac cerebral. Lui Nicolescu i s-a făcut rău joi seară, imediat după ce a aflat că va sta în arest 29 de zile.

Starea de sănătate a lui Constantin Nicolescu s-a înrăutăţit brusc, după ce a aflat  că va fi arestat preventiv. El a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş, de unde a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este acuzat şi de luare de mită. Demnitarul ar fi luat bani de la Cornel Penescu pentru a comanda mai multe pachete de sărbători de la supermarketurile pe care le deţine omul de afaceri. Informaţia a ieşit la iveală în urma interceptărilor realizate în 2006 şi 2007.


 

×
Subiecte în articol: Constantin Nicolescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Calificare istorică în optimile Euro 2024. România câștigă grupa E, după 1-1 cu Slovacia
x close