Antena 3 CNN Actualitate Ponta s-a întâlnit cu persoanele propuse ca procurori, Kovesi a transmis planul de management

Ponta s-a întâlnit cu persoanele propuse ca procurori, Kovesi a transmis planul de management

Ponta s-a întâlnit cu persoanele propuse ca procurori, Kovesi a transmis planul de management
de M.Z.    |    09 Apr 2013   •   08:57

Premierul Victor Ponta a anunţat că s-a întâlnit, luni seara, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, cu persoanele propuse pentru posturi de procurori, cu excepţia Laurei Kovesi, care se află în continuare la Bruxelles, dar care i-a transmis planul de management.

El a precizat că marţi va transmite dosarele depuse de aceştia către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) şi că va participa, ca ministru interimar al Justiţiei, la audieri.

Ponta a arătat că a avut o discuţie cu Kovesi, în care aceasta şi-a exprimat acordul pentru preluarea conducerii DNA.

Ministrul interimar al Justiţiei, Victor Ponta, a propus-o, miercuri, pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar pe Tiberiu Niţu ca procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Propunerile au fost transmise, miercuri, de premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), după ce marţea trecută Ponta declara că procurorul general şi şeful DNA vor fi selectaţi în urma unei proceduri care va fi condusă de viitorul ministru al Justiţiei.








×
Subiecte în articol: Victor Ponta Laura Codruta Kovesi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un actor care participa la FITS a fost găsit inconştient, în centrul Sibiului
x close