În acest cerc de privilegiaţi, se învârte şi Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu, susţinut de unii dintre cei mai bogaţi oameni din oraş.
Valentin Vişoiu, asociatul iubitului Ioanei Băsescu a făcut avere cu firma sa de construcţii CONARG. A construit şi renovat mai toate clădirile publice din oraş obţinând contracte pe bandă rulantă cu administraţia locală. Printre acestea, Piaţa Agroalimentară Ceair, Tribunalul Argeş şi sediul Poliţiei.
Abondat la afaceri cu statul, Vişoiu a făcut bani frumoşi şi cu Badea Gheorghe, cel cu care a construit microhidrocentrale în rezervaţii naturale, în 2010.
Acelaşi Badea Ghorghe, ridică în prezent un impozant centru de afaceri de 78 de milioane de lei, pe bani europeni, pe cea mai scumpă arteră din oraş.
Clădirea nu respectă nicio linie arhitecturală zonală. Deşi limita în zonă este de P+5, Badea construieşte în voie 10 etaje.
Şi că tot vorbim de imobiliare, Vişoiu, în parteneriat cu un alt milionar al Piteştiului, Dumitru Virgil, a ridicat cel mai luxos hotel din oraş, de 4 stele plus. Un singur lucru îi uneşte pe aceşti oameni. Niciunul nu este străin de cumpărarea de drepturi litigioase şi de retrocedări.
Pentru Vişoiu, asociatul iubitului Ioanei Băsescu, afacerile pământ sunt deja o tradiţie în familie. Finul lui Vişoiu, Dragomir Daniel, cel care prin firma sa a încercat să o deposedeze pe Adriana Spâncenea de proprietatea sa, are o firmă de cadastru cu ajutorul căreia se realizează marile tranzacţii cu terenuri din oraş sau din judeţ. Badea Gheorghe nutreşte şi el aceleaşi sentimente moşiereşti.
În comuna argeşeană Ştefăneşti, şi-a ridicat un complex imobiliar, Brătieni, chiar pe terenul care a aparţinut cândva Brătienilor. În oraş se vorbeşte de noua lovitură pregătită de cuplul Vişoiu-Dragomir. Retrocedarea unei părţi din terenul Sălii Sporturilor, solicitată de un oarecare Ştefănescu Stelian, în spatele cărora s-ar afla cei doi. E vorba în total de 14.000 de metri pătraţi, din nou, într-o zonă scumpă a oraşului, cu un potenţial uriaş. În acest timp, alte dosare, din zone diferite ale ţării, stau cu anii în sertare.
Încă de la înfiinţare, Agenţia Naţională Pentru restituirea Proprietăţii a fost condusă, ca o coincidenţă, numai de oameni trimişi de la Piteşti. Din 2005 până în 2012, Theodor Nicolescu, Teodorescu Cătălin sau Godeanu Narcis, toţi din Argeş au ţinut fâriele instituţiei sub o formă sau alta.