Antena 3 CNN Actualitate O furtună de câteva minute a făcut prăpăd la Drobeta Turnu Severin. Un paznic a fost luat pe sus de vânt, cu tot cu cabina în care era

O furtună de câteva minute a făcut prăpăd la Drobeta Turnu Severin. Un paznic a fost luat pe sus de vânt, cu tot cu cabina în care era

O furtună de câteva minute a făcut prăpăd la Drobeta Turnu Severin. Un paznic a fost luat pe sus de vânt, cu tot cu cabina în care era
Foto: Antena 1
26 Iul 2012   •   23:26

A fost prăpăd la Drobeta Turnu Severin. O furtună puternică a spulberat totul în cale în doar câteva minute. Un paznic a fost luat pe sus de vânt, cu tot cu cabina în care era, iar ploaia a inundat rapid mai multe străzi. Vijelia a smuls din rădăcini şi câţiva copaci, care au căzut peste maşini.

Nimeni şi nimic n-a stat în calea vijeliei. Paznicul care supraveghea un restaurant s-a trezit luat pe sus. Omul a avut noroc şi a scăpat nevătămat.

Cioburi, ţigle, copaci rupţi şi gherete întregi au zburat prin aer. După doar 5 minute de furtună, oraşul şi plaja din Drobeta arătau ca după război.

Şezlongurile şi umbrelele s-au dezintegrat sub forţa vijeliei. Furtuna şi-a măsurat forţele şi cu arborii de pe marginea drumului.

Sirenele s-au auzit în tot oraşul: 40 de pompieri cu nouă autospeciale au încercat să şteargă urmele dezastrului. Şapte copaci au fost smulşi din rădăcini şi aruncaţi pe şosea, în mijlocul traficului. Nici în parcări maşinile nu au fost la adăpost.

Străzile şi o sală de sport a unui liceu din oraş au fost acoperite de apă. Vijelia s-a mutat apoi la Târgovişte, unde un copac s-a rupt şi a căzut peste un stâlp electric. Meteorlogii spun că anotimpul furtunilor nu a trecut încă.



×
Subiecte în articol: Targoviste
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close