Antena 3 CNN Actualitate Miron Cozma a rămas fără locuinţă. Luceafărul Huilei locuia în hotelul din Mamaia care a fost demolat

Miron Cozma a rămas fără locuinţă. Luceafărul Huilei locuia în hotelul din Mamaia care a fost demolat

Miron Cozma a rămas fără locuinţă. Luceafărul Huilei locuia în hotelul din Mamaia care a fost demolat
Sursa foto: Foto. Mediafax
28 Dec 2011   •   12:53
Miron Cozma şi soţia sa, Marilena Niţu locuiau în hotelul care a fost demolat ieri în staţiunea Mamaia. Acesta acuză autorităţile de abuz, pentru că au intrat cu buldozerele fără să îl anunţe.

O bună parte din clădire a fost deja dărâmată. Este vorba de câteva etaje, mansarda şi anexele, pe care patronul imobilului le-a construit ilegal.

Demolarea a început cu o ceartă între oamenii legii şi patron, afaceristul George Bosânceanu.

Zeci de chiriaşi au fost evacuaţi cu forţa din clădire. 4 persoane au urcat pe acoperiş şi au ameninţat că se aruncă, pentru a împiedica autorităţile să pornească buldozerele. Într-un final însă au coborât.

Miron Cozma avea un apartament închiriat în hotel de mai bine de doi ani.
 
 
La sosirea în Constanţa, Miron Cozma a declarat că totul i-a fost distrus, valorile i-au fost furate şi că apartamentul se află într-o stare deplorabilă.

"Apartamentul este într-o stare deplorabilă. Toate lucrurile mi-au fost furate din apartament. Am avut avut lucruri de valoare.(...)  În două genţi tip diplomat aveam 80 de mii de ron şi un inel la care ţineam foarte mult, care valora 30.000 de dolari", a declarat, miercuri, la Antena 3, Miron Cozma.






×
Subiecte în articol: Miron Cozma domiciliu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close