Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea şi Mircea Badea, AVALANŞĂ de glume despre statuile-animale ale lui Băsescu. "Calul trebuia să fie în sufragerie, ca la Bercea"

Mihai Gâdea şi Mircea Badea, AVALANŞĂ de glume despre statuile-animale ale lui Băsescu. "Calul trebuia să fie în sufragerie, ca la Bercea"

raaduu.jpg
17 Iun 2015   •   00:35

Mircea Badea a comentat, marţi seară, în pasa de la finalul emisiunii Sinteza Zilei, imaginile cu obiectele decorative reprezentând un urs, o vacă şi un cal de pe domeniul de la Scoviştea, în care va locui Traian Băsescu. Mihai Gâdea i-a ridicat mingea la fileu şi s-a întreabat retoric: "Aţi mai întâlnit un individ care să-şi pună aşa ceva în areal? E adevărat, la Bercea cred că am văzut, poate de acolo a învăţat..."

Replica lui Badea a venit prompt: "Bine, nu a învăţat până la capăt - calul trebuia să fie în sufragerie. Aşa fac ăştia meseriaşii."
În continuare, Mircea Badea a încercat să afle de la invitaţii din platoul Sintezei zilei ce legătură are pasiunea pentru călărie cu un cal din fibră de sticlă.

"Doamna Maria călăreşte calul din fibră de sticlă?", s-a mirat Mircea Badea. Discuţia a alunecat evident şi spre explicaţia pe care a oferit-o Traian Băsescu pe Facebook în legătură cu amplasarea vacii, tot din fibră de sticlă, pe domeniu, şi anume că "vaca are rolul de a compensa imposibilitatea dezvoltării unei ferme la Nana, urmare a sechestrului abuziv pus de PÎCCJ pe terenul cumpărat de Ioana cu credit de la CEC".

"Eu nu înţeleg asta cu legea compensaţiei: . Aşa, pe sistemul , poate primi o femeie gonflabilă. Zice . Oricum, toată admiraţia pentru vacă - e numai fibră", a punctat Mircea.

Mihai Gâdea a continuat întrebându-se dacă nu cumva vaca e din fibră de... sticle. Badea a replicat că dacă ar fi fost din fibră de sticle ar fi fost un dinozaur şi nu o vacă. "Am înţeles că e acum un film la modă Jurassic Park, cred că şi animalele alea sunt tot din fibră de sticle. Acum măcar ştim cine e furnizorul, a fost concluzia realizatorului "În gura presei".



×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close