Antena 3 CNN Actualitate Medici acuzaţi de înşelăciune, la Braşov. Familia unei paciente, nevoită să achite o sumă uriaşă pentru o operaţie despre care li s-a spus că este gratuită

Medici acuzaţi de înşelăciune, la Braşov. Familia unei paciente, nevoită să achite o sumă uriaşă pentru o operaţie despre care li s-a spus că este gratuită

Medici acuzaţi de înşelăciune, la Braşov. Familia unei paciente, nevoită să achite o sumă uriaşă pentru o operaţie despre care li s-a spus că este gratuită
10 Apr 2014   •   08:21

Familia unei femei din Ploieşti, care se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost operată la o clinică privată din Braşov, îşi caută dreptatea. Oamenii îi acuză pe medici de înşelătorie şi malpraxis. Doctorii le-ar fi spus că intervenţia chirurgicală este gratuită, dar la finalul operaţiei au aflat că, de fapt, costă 8000 de euro.

În plus, femeia a intrat în comă după ce a fost operată a doua oară, pentru că prima operaţie nu a reuşit.

Fiii pacientei sunt revoltaţi că mama lor este la un pas să-şi piardă viaţa după o operaţie de micşorare de stomac şi îi acuză pe medici de malpraxis. Intervenţia chirurgicală, făcută la o clinică privată din Braşov, nu a reuşit, iar  femeia, care a fost operată a doua oară, a intrat apoi în comă.

Oamenii spun că medicii braşoveni vor acum s-o transfere pe femeie la un spital din Bucureşti ca să scape de răspundere.

Familia îi acuză şi pe alţi medici din Ploieşti de înşelătorie. Aceştia le-ar fi recomandat clinica din Braşov şi le-ar fi spus că operaţia e gratuită. În realitate, costul intervenţiei se ridica la 8.000 de euro.

Familia a depus plângere la Colegiul Medicilor împotriva celor care s-au ocupat de caz.

Medicii acuzaţi de familia femeii nu au vrut să comenteze cazul. Acum, fiii femeii vor să depună plângere şi la Poliţie, pentru că vor să li se facă dreptate.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Europa, răvășită de furtuni și caniculă: Țările vizate de alerte Cod roșu
x close