Antena 3 CNN Actualitate Epopeea unei sacoşe cu peste 25.000 de euro uitate în mall

Epopeea unei sacoşe cu peste 25.000 de euro uitate în mall

money-bag.jpg
17 Iul 2015   •   16:42

Luni seară un tânăr a uitat într-un mall din Suceava o sacoşă în care se aflau 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline. Deşi s-a întors într-un suflet la locul unde a bănuit că a lasat-o, sacoşa dispăruse. A mers imediat la poliţie şi a declarat ce s-a întâmplat. Faptul era cu atât mai grav cu cât banii nici nu-i aparţineau, ci fuseseră înmânaţi de un prieten ca sa-i ducă unor rude din Capitală. După analizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere poliţiştii au constatat că sacoşa cu bani a fost luată de o femeie însoţită de copiii ei.

Miercuri dimineaţă la secţia de poliţie s-a prezentat soţul femeii din imaginile de supraveghere, care a spus că soţia lui nu şi-a dat seama imediat ce avere conţinea respectiva sacoşă deoarece deasupra lor erau nişte tricouri, şi că imediat ce au descoperit că e plină cu bani, au luat decizia de a o preda.

Poliţiştii spun că, oricum, cei doi soţi fuseseră identificaţi pe baza imaginilor camerelor de supraveghere din parcarea mall-ului, care au surprins placuţele de înmatriculare ale maşinii cu care au plecat.

Potrivit legislaţiei, dacă nu ar fi predat în termen de 10 zile sacoşa cu bani, cei doi soţi s-ar fi ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de însuşire a bunului găsit.


×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close