Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea: Am cerut o întâlnire cu şefii SRI

Elena Udrea: Am cerut o întâlnire cu şefii SRI

udreasri.jpg
03 Feb 2015   •   11:12

Elena Udrea spune că s-a întâlnit cu şefii SRI pe 15 decembrie, anul trecut. Le-a spus lui Maior şi lui Coldea că ştie că este ţinta unei strategii de denigrare. Udrea i-a mai spus lui Floran Coldea că ştie şi de cei 500.000 de euro pe care generalul i-ar fi cerut de la Dorin Cocoş pentru Sebastian Ghiţă. Ea a mai povestit că se întâlnea cu greii din servicii pe la diverse petreceri în vilele de protocol. Petreceri la care participa, bineînţeles, şi fostul preşedinte Traian Băsescu.

Elena Udrea s-a întâlnit cu şefii SRI pe 15 decembrie 2014, la o zi după ce în presă a apărut documentul care demonstra implicarea ei într-un dosar disjuns din cel al fostei şefe DIICOT, Alina Bica, care îi vizează pe Elena Udrea, Ioan Niculae şi Ovidiu Tender, dar şi pe alţi oameni de afaceri şi magistraţi.

Elena Udrea este suspectată de comiterea infracţiunii de dare de mită. La acea vreme, Udrea a spus că nu a intervenit pentru nimeni la conducerea ANRP şi nu are nicio legătură cu presupusa intervenţia făcută pentru a fi aprobat un dosar de restituire pentru Gheorghe Stelian.

Iată ce mesaj a postat Udrea pe Facebook pe 14 decembrie: "Justiţie până la capăt înseamnă şi adevăr până la capăt! Tic tac...tic tac..."

Mai mult, cu o zi înainte ca Udrea să se întâlnească cu şefii SRI, Antena 3 a publicat două fotografii în care aceasta apare alături de omul de afaceri Ioan Niculae. Pe 15 decembrie, Udrea a postat pe Facebook o reacţie vehementă, spunând că nu a fost niciodată la sediul firmei omului de afaceri. Întrebarea este: a vrut Elena Udrea să-i şantajeze pe şefii SRI cu informaţiile pe care le avea?

Radu Tudor: Acest sistem pe care îl denigrează Elena Udrea i-a protejat ei toate demersurile ilegale


×
Subiecte în articol: Elena Udrea SRI
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close