Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Drumul spre Guinness Book! Steagul României, cel mai mare drapel din lume, este aproape gata

Drumul spre Guinness Book! Steagul României, cel mai mare drapel din lume, este aproape gata

Drumul spre Guinness Book! Steagul României, cel mai mare drapel din lume, este aproape gata
de M.Z.    |    14 Apr 2013   •   17:48

Circa 40.000 de metri pătraţi de material au trecut deja prin mâinile croitoreselor de la Fabrica de steaguri. Au ajuns la ultima culoare a tricolorului: roşu. Munca lor se apropie de sfârşit, iar satisfacţia e tot mai mare de la o zi la alta. Din mâinile lor va ieşi cel mai mare drapel din lume şi cel mai mare steag al Uniunii Europene.

Angajaţii de la fabricadesteaguri.eu muncesc fără încetare, de aproape două săptămâni. După ce cos bucăţile de pânză, le transportă într-o altă încăpere şi le aşează în depozit. Aproape au terminat de cusut pânza galbenă.

În total, vor folosi peste doi kilometri de aţă.

De la o zi la alta, angajaţii sunt tot mai curioşi să vadă rezultatul final. Ştiu că vor stabili două recorduri şi sunt mândri de munca lor.  Tricolorul se va întinde pe şapte hectare. Materialul cusut până acum ocupă deja patru hectare.

Antena 3 împreună cu Fabrica de steaguri.eu vor stabili două recorduri: cel mai mare tricolor şi cel mai mare steag al Uniunii Europene. Iniţiativa de a face cel mai mare steag din lume este o continuare a campaniei "Pe Tricolor e scris Unire" din luna decembrie, anul trecut.





×
Subiecte în articol: Antena 3 in Cartea Recordurilor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un actor care participa la FITS a fost găsit inconştient, în centrul Sibiului
x close