Antena 3 CNN Actualitate Dragnea: Năstase este sacrificat pentru a da un exemplu către Bruxelles. Nu e în regulă acest lucru

Dragnea: Năstase este sacrificat pentru a da un exemplu către Bruxelles. Nu e în regulă acest lucru

Dragnea: Năstase este sacrificat pentru a da un exemplu către Bruxelles. Nu e în regulă acest lucru
21 Iun 2012   •   12:52
Liviu Dragnea a declarat că decizia în cazul lui Adrian Năstase, de condamnare la închisoare, este un semnal pentru Bruxelles. Secretarul general al PSD susţine că nu este în regulă ca acesta să fie sacrificat ca exemplu.

"Mie mi se pare un preţ mult prea mare plăti - în motivarea primei instanţe, dacă nu greşesc la un moment dat se spune într-o propoziţie că este nevoie de această condamnare pentru a se da un semnal de alarmă către toţi politicienii din România. Dacă asta a fost motivaţia şi Adrian Năstase trebuia să fie condamnat ca să dăm un semnal către Bruxelles, nu e în regulă. Un om care a făcut atât de mult pentru ţara lui să fie sacrificat ca exemplu, nu e în regulă", a comentat Dragnea, citat de Mediafax.

Dragnea a menţionat că înainte de anunţarea deciziei instanţei fostul premier nu-şi făcea foarte multe probleme, considerându-se nevinovat.

"Era un om care, ştiind că este nevinovat, nu-şi făcea foarte multe probleme în ceea ce priveşte decizia instanţei. Este unul care a crezut şi acum crede în nevinovăţia lui, ştiindu-se complet nevinovat", a susţinut Dragnea.

Întrebat dacă i se pare că ridicarea lui Năstase a fost prea rapidă, secretarul general al PSD a răspuns:

"Ne-am pus întrebarea de a fost această grabă de a merge cu mandat, de îndată, la Adrian Năstase, iar ceilalţi din dosar, care au fost condamnaţi la cinci sau şase ani de închisoare, n-au avut, n-au beneficiat de aceeaşi procedură. Adică nu am înţeles de ce nu se putea ca Adrian Năstase să fie ridicat astăzi, aşa cum au fost ridicaţi ceilalţi, că am înţeles că doamna Irina Jianu acuma a fost ridicată de poliţie. Nu ştiu de ce a fost această grabă, nu ştiu dacă poliţia avea ce să facă în momentul în care a venit mandatul de la instanţă şi de la procurori. (...) Este o grabă suspectă la care nimeni nu a putut să răspundă", a afirmat Dragnea.



 

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Liviu Dragnea inchisoare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un ministru a fost arestat pentru că i-ar fi făcut "vrăji" președintelui țării
x close