Praline cu marţipan, bomboane umplute cu lichior şi fructe confiate. Toate învelite într-un strat gros de ciocolată belgiană. Sunt desertul perfect pentru pentru o zi geroasă de iarnă. Iar dacă ingredientele sunt bio, iar ciocolata de cea mai bună calitate, clienţii sunt şi mai multumiţi. Plătesc şi 45 de lei pentru un astfel de răsfăţ.
Fructe din belşug şi ciocolată belgiană fină, topită cu frişcă şi coniac. Este specialitatea bucătarului şi un deliciu pe placul multor doamne. Mai ales că se prepară uşor, fără adaos de zahăr, iar ingredientele sunt naturale.
Iar experienţa este cu adevărat unică.
Secretul stă în ciocolată. Să fie de cea mai bună calitate, fină şi să respecte reţetele belgiene. Şi deliciile care au la bază ingredientul minune nu se opresc aici.
Ciocolata sfinţeşte şi deserturile acestui restaurant. Cine îi trece pragul, va alege cu siguranţă un platou cu trufe umplute cu crem de şampanie. Şi ciocolata caldă are la bază tot secretul belgian.
Dar savoarea costă. Un kilogram de trufe, cu ciocolată belgiană fină costă 19,5 lei.