Antena 3 CNN Actualitate Cum îşi bat joc instituţiile statului de bătrânul cu picior amputat: "A venit din proprie iniţiativă, nu era nevoie să vină la Comisie"

Cum îşi bat joc instituţiile statului de bătrânul cu picior amputat: "A venit din proprie iniţiativă, nu era nevoie să vină la Comisie"

Cum îşi bat joc instituţiile statului de bătrânul cu picior amputat: "A venit din proprie iniţiativă, nu era nevoie să vină la Comisie"
de M.Z.    |    14 Mai 2013   •   22:31
Bărbatul cu piciorul amputat, care a fost chemat la Comisia de Evaluare, pentru a se constata dacă i s-a îmbunătăţit starea de sănătate, a venit din proprie iniţiativă, deşi nu era nevoie să se prezinte, încearcă să se apare instituţiile statului.
 
Întrebată de ce era nevoie ca bătrânul Banu să se prezinte la Comisie, deşi are un picior amputat, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a aruncat vina spre bărbatul cu handicap.
 
"Domnul Banu nu era nevoie să vină la Comisie", a declarat directorul DGASPC Prahova, Vasilica Florea, marţi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Întrebată de ce a venit, totuşi, bărbatul cu handicap la reprezentanţii statului, Florea a răspuns: "Întrebaţi-o pe fiica domnului. (...) Dumnealui a venit din proprie iniţiativă", a adăugat Vasilica Florea.


Bătrânul cu handicap batjocorit de instituţiile statului susţine că membrii Comisiei de Evaluare i-au spus că îi pot mări pensia de boală, numai dacă ar avea ambele picioare amputate.

 "Mi-au spus <nu putem să-ţi mărim pensia de handicap, numai dacă ai avea amândouă piciorele amputate>", a spus bărbatul, marţi, într-o intervenţie telefonică la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un actor care participa la FITS a fost găsit inconştient, în centrul Sibiului
x close