Judectoarea Camelia Bogdan a acţionat cu rea-voinţă când a pus toate instituţiile să îi caute averea lui Dan Voiculescu pentru ca apoi să-i pună sechestru extins, spun juriştii care cunosc cazul. Chiar reprezentanţii Oficiului pentru recuperarea creanţelor din Ministerul Justiţiei i-au atras atenţia magistratului că insituţia nu se ocupă cu punerea sechestrului şi au îndrumat-o spre autorităţile care fac asta. Cei care cunosc cazul spun că tot din rea-voinţă Cameia Bogdan a dispus confiscarea extinsă în loc de confiscare specială în acest dosar. Până la urmă, Curtea Constituţională a demonstrat greşeala făcută de magistrat, printr-o decizie care întoarce scoate de sub sechestru bunurile confiscate abuziv de magistrat.
Încă din prima zi în care a preluat dosaul Telepatia, judecătoarea Camelia Bogdan părea că ştie deznodământul acestui caz. Dorea cu orice preţ să reuşească să pună sechestu pe averea lui Dan Voiculescu şi a altor persoane care apăreau în acest dosar şi nu a mai ţinut cont căror instituţii se adresează pentru asta. A trimis o cerere la Oficiul pentru recuperarea creanţelor din Ministerul Justiţiei, fără să argumenteze de ce solicită această măsură.
Cei care cunosc dosarul spun că erorile comise de judecătoarea camelia Bogdan par a fi făcute cu rea-voinţă. Este puţin probabil ca un magistrat care avea renume că e expert în confiscări extinse să nu ştie că în acast caz cei care pun în aplicare măsura sunt reprezentanţii ANAF şi ai BNR. Şi mai ales să creeze confuzie între o confiscare specială şi una extinsă.
La începutul anului 2015, după sentiunţa din dosatul Telepatia, Curtea Constituţională a dat o decizie privind confiscarea extinsă care demonstrază greşeala cameliei Bogdan. Judecătorii curţiii au declarat neconstituţională măsura confiscării extinse pentru bunurile dodândite înainte de 2012, atunci când legea a intrat în vigoare.