Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Soţ şi soţie, aleşi primari în două localităţi din Galaţi

Soţ şi soţie, aleşi primari în două localităţi din Galaţi

Soţ şi soţie, aleşi primari în două localităţi din Galaţi
13 Iun 2012   •   07:56

Două comune din Galaţi vor fi administrate în următorii patru ani de o singură familie. Domnul şi doamna Munteanu i-au convins pe oamenii din cele două localităţi că sunt cei mai potriviţi pentru funcţia de primar.
 
Să facem cunoştiinţă cu familia Munteanu, o familie mai puţin obişnuită. Asta pentru că sunt singura familie de primari din Judeţul Galaţi. El, edil cu experienţa a 3 mandate în spate, ea abia la început de drum. Povestea lui Nelu Munteanu începe în urmă cu 15 ani, atunci când s-a întors în comuna natală. Sătul de nenumăratele probleme de care nimeni nu se ocupa, a candidat şi a câştigat.

Urmând exemplul soţului, Lenuţa Munteanu şi-a spus că poate schimba şi ea soarta oamenilor din Folteşti, acolo unde lucra ca asistent social. 

A candidat şi a câştigat. Acum, deşi îngropaţi în proiecte şi acte, cei doi sunt convinşi că dragostea lor va fi mai puternică decât oricând.

Chiar dacă sunt conştienţi că viaţa de familie va fi un vis frumos, cel puţin pentru următorii 4 ani, măcar un lucru îi bucură. În puţinul timp pe care-l vor petrece acasă nu vor exista diferenţe ideologice, ambii fiind membrii aceluiaşi partid.


×
Subiecte în articol: soti primari Galați
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Culisele discuțiilor de la Guvern pentru data alegerilor
x close