Antena 3 CNN Politică Violeta Alexandru, criză de nervi în Parlament: ”Festival de populism”

Violeta Alexandru, criză de nervi în Parlament: ”Festival de populism”

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, a avut o criză de nervi în Parlament. După ce a ridicat tonul, aceasta și-a acuzat colegii de populism.

Violeta Alexandru, criză de nervi în Parlament: ”Festival de populism”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    13 Apr 2022   •   13:41

”Nu vreți totuși să opriți acest festival al populismului? Ce treabă are Parlamentul, ce treabă au parlamentarii care se pricep la Transporturi, la Agricultură, la Cultură, la orice altceva să decidă asupra normei de hrană?

Aceste lucruri se decid de către Executiv, prin Hotărâre de Guvern, cu un ordin de ministru, oameni care lucrează cu specialiști și care adaptează, în funcție de tipul de boală al fiecărui pacient, care este costul, meniul și ce anume i se potrivește alimentar acestuia.

Ce treabă are Parlamentul și ce treabă au aceste aplauze să voteze Parlamentul cât să fie norma de hrană? Dar dacă peste 6 luni constatăm că prin creșterea inflației este necesară mărirea acestui cuantum? Iar venim în Parlament și votăm cât trebuie să fie norma de hrană?

Nu vă supărați, aveți un apetit pentru populism care ar trebui să vă dea de gândit. Dumneavoastră mergeți mult prea departe. Acestea sunt chestiuni de Executiv, pe care un Executiv responsabil, ceea ce nu e cazul, le ține sub control și le actualizează ori de câte ori specialiștii constată că este necesar să facă ajustări. 

Vă rog frumos, mai sunt și oameni de bun simț în această țară, terminați cu venitul la microfon să vă felicitați reciproc care pe PSD, care pe PNL”, a spus Violeta Alexandru în Parlament.

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close