Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Preşedintele pare mai sperios anul acesta

Victor Ponta: Preşedintele pare mai sperios anul acesta

Victor Ponta: Preşedintele pare mai sperios anul acesta
Foto: Mediafax
de M.Z.    |    10 Iun 2012   •   19:34

Premierul Victor Ponta este de părere că preşedintele Traian Băsescu pare mai sperios anul acesta. Potrivit şefului social-democraţilor, preşedintele a ieşit la cumpărături în ziua alegerilor locale ca să-i mai ajute "pe preferaţii domniei sale", informează Agerpres.

"Face şi el săracul ce poate să-i mai ajute pe preferaţii domniei sale. Dar ştiu că l-a mai ajutat şi pe domnul Blaga în 2008. Mi s-a părut mai speriat. Astea sunt alegeri locale. Cred că e speriat de supărarea oamenilor faţă de cei care au condus. Nu e nimic rău în faptul că merge la cumpărături cu cei 8 la sută pe care i-am dat eu în luna iunie, doar că mi s-a părut ciudat, eu de câte ori mă duc la cumpărături şi la mall nu vine nimeni, cum o fi toată presa în momentul când vine Băsescu la cumpărături?", a spus Victor Ponta, la sediul USL.

El a apreciat că este bine că mai multă lume a participat la vot faţă de localele din 2008.

"Dar aş vrea să fie cât mai mulţi oameni pentru că, fiind alegeri într-un singur tur, cu atât mai mult este ca cel ales să aibă legitimitatea cât mai mare, cât mai multe voturi", a adăugat Ponta.

Premierul nu crede că au existat mari incidente la alegerile de duminică.

"De ce, că a zis Băsescu aşa? Nu. Mi se pare că preşedintele e mai sperios anul ăsta, când a candidat dânsul erau mai multe incidente, dar atunci nu era aşa de îngrijorat Tot ceea ce n-a funcţionat, avem grijă să reparăm pentru parlamentare şi prezidenţiale", a completat liderul USL.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta alegeri
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close