Antena 3 CNN Campanii Romania la vot MAE: Votul continuă în secţiile din America. Ultimele secţii de pe coasta de vest SUA se închid la 7.00

MAE: Votul continuă în secţiile din America. Ultimele secţii de pe coasta de vest SUA se închid la 7.00

MAE: Votul continuă în secţiile din America. Ultimele secţii de pe coasta de vest SUA se închid la 7.00
de S.T.    |    09 Dec 2012   •   21:35

Votul în străinătate continuă, la ora 21.00, ora României, în secţiile de vot din SUA, Brazilia, Uruguay, Argentina, Chile, Venezuela, Cuba, Columbia, Peru şi în Mexic, informează MAE.

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATELE EXIT-POLL publicate de CCSB. USL A CÂŞTIGAT DETAŞAT

"Votul se va încheia mâine, 10 decembrie, în secţiile de votare din: Brazilia şi Uruguay (ora 01,00, ora României), Argentina (ora 02,00, ora României), Chile, Venezuela, Cuba (ora 03,00, ora României), Columbia, Peru, secţii de votare din SUA şi Mexic (ora 05,00, ora României), secţia de vot de la Phoenix, SUA (ora 06,00, ora României) şi ultimele secţii de pe coasta de vest a SUA (la ora 07,00, ora României) - secţii la care votul a început astăzi (n.r. duminică) la ora 17,00, ora României", se arată într-un comunicat al MAE transmis, duminică, Agerpres.

HARTA ELECTORALĂ - Aici afli primul rezultatele la Alegerile Parlamentare de duminică

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.



×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Imagini exclusive cu tinerii găsiți morți într-o cameră de hotel
x close