Antena 3 CNN Politică Replică dură pentru Vosganian: Ministerul Economiei nu are nevoie de literatură cu personaje şi formulări de Oscar

Replică dură pentru Vosganian: Ministerul Economiei nu are nevoie de literatură cu personaje şi formulări de Oscar

Replică dură pentru Vosganian: Ministerul Economiei nu are nevoie de literatură cu personaje şi formulări de Oscar
de M.Z.    |    14 Oct 2013   •   23:15

Ministrul demisionar al Economiei, Varujan Vosganian, a primit o replică dură de la şeful de cabinet al ministrului de Finanţe, Remus Vulpescu, după ce a spus despre acesta că va conduce Ministerul Economiei.

 
Vulpescu dezminte informaţia respectivă pe o reţea de socializare şi spune că Ministerul Economiei nu are nevoie de "literatură cu personaje şi formulări de Oscar".
 
"Pentru oricine a luat în serios , de pe blogul personal al domnului Varujan Vosganian, că aş fi ocupat biroul de ministru al Economiei, dezmint pe aceeaşi cale: în scris, public, prin internet.

Nu am primit o propunere de a prelua portofoliul de Ministru al Economiei şi nu am avut vreo discuţie în acest sens cu vreun decident politic.

Ocup funcţia (şi biroul asociat) de director de cabinet al ministrului Finanţelor Publice, iar preocuparea mea o reprezintă îndeplinirea atribuţiilor aferente acestui post.

Cred că Ministerul Economiei, aşa cum l-a lăsat dl. Vosganian, nu are nevoie de literatură cu personaje şi formulări de Oscar, ci de un profesionist curajos care să îşi asume decizii din cele mai dificile şi nepopulare", a scris, luni, Remus Vulpescu pe contul său de Facebook.


Vulpescu a devenit cunoscut în urma implicării sale în privatizarea Oltchim, care s-a soldată cu un eşec răsunător.

La o săptămână de la demisie, fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, a scris, pe blogul personal, că liberalii îl vor desemna pentru a ocupa această funcţie pe Remus Vulpescu, actual şef de cabinet al ministrului de Finanţe

Pe 7 octombrie, Varujan Vosganian şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Economiei, la scurt timp după votul dat în Senat de respingere a solicitării procurorului general al Parchetului ICCJ privind începerea urmăririi penale împotriva sa.

×
Subiecte în articol: Varujan Vosganian Ministerul Economiei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un ministru a fost arestat pentru că i-ar fi făcut "vrăji" președintelui țării
x close